Massagebehandlingar i Stockholm

En helkroppsmassage är ett perfekt sätt att lätta på stressen och slappna av på. Om du lider av en muskelskada, muskelvärk eller muskelstelhet är det även ett bra sätt att påskynda kroppens egen återhämtning. Kroppscompagniet erbjuder massage i Stockholm, och även andra behandlingar för kropp och hud. På Kroppscompagniet kan du bland annat få stötsvågsbehandlingar som lindrar kronisk smärta och profesionell make-up av en utbildad make-up-artist. Allt från pensionärer med stela leder till idrottsmän med muskelsträckningar besöker Kroppscompagniet varje vecka.

En av Kroppscompagniets massagebehandlingar är idrottsmassage. Det är en behandling som utförs av anläggningens naprapater och är speciellt utformad för personer som behöver återhämta sig efter tung fysisk ansträngning. I denna massage används djupgående och kraftfulla massagegrepp som kan kombineras med elektrisk muskelstimulering (NMES) för maximal verkan. Behandlingen används även av idrottsmän som behöver ladda upp innan en tävling.

Kroppscompagniet erbjuder även klassisk svensk massage som är en mildare massageform mer inriktad på fysisk och psykisk avslappning. Klassisk svensk massage kan dock med fördel även används för att behandla och förebygga muskelbesvär. Denna massagebehandling kombinerar ytliga massagetekniker med djupgående massagegrepp på de delar av kroppen som du vill ska masseras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *